Bouwrecht

UW EXPERT

mr. Paul Koeslag

Betrokken en oprecht
Paul Koeslag is een expert op het gebied van bouwrecht en procesrecht. Hij heeft uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers, aannemers en ontwikkelaars uitgevoerd. Zijn ervaringen in het veld en zijn lidmaatschap van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten helpen hem om het gewenste einddoel te behalen. Paul is volhardend en laat een zaak niet zomaar los totdat hij weet dat u tevreden bent met het resultaat.

Werken aan uw oplossing
U kunt erop vertrouwen dat Paul u werk uit handen neemt. Hij weet als geen ander een frisse blik op een zaak te werpen en daarmee tot creatieve oplossingen te komen. Paul’s efficiënte werkwijze heeft een grote impact op uw juridische kwestie.

Onze aanpak

Fase 1

Eerste gesprek

Heeft u een vraag, probleem of uitdaging? Wij staan voor u klaar met deskundig, juridisch advies. Bel ons voor een verkennend gesprek.

Fase 2

Strategie bepalen

Uw einddoel is ons uitgangspunt. Haalbaarheid is een vereiste. Samen bepalen wij uw strategie om tot het beste resultaat te komen.

Fase 3

Actie

Een goed contract of een gewonnen procedure vereist kennis. Samen met u zetten wij de stappen die nodig zijn om uw doel te bereiken. Wij staan al in de startblokken!

Fase 4

Evaluatie

Hoe ervaart u onze samenwerking? Dit willen we graag weten om u, nu én in de toekomst, de allerbeste service en dienstverlening te bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel Paul Koeslag Mail Paul Koeslag
Onze referenties