Automotive

Uw expert

mr. Ruud Jacobs

U wilt resultaten zien…
De weg daar naartoe verzorgen wij. De jarenlange ervaring van Ruud Jacobs op het gebied van advisering, het voeren van onderhandelingen en procedures op civielrechtelijk vlak ten behoeve van ondernemers in de automotive- en tankstation branche maakt hem bij uitstek de juiste persoon om u te ondersteunen bij deze kwesties. Ruud heeft ervaring opgedaan bij diverse bedrijven in de automotive branche, hij kent uw vragen en problemen daarom als geen ander.

Een praktische blik
Ruud is er om bij te sturen als er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden binnen uw organisatie. Schaken hem vooral in als het thema’s als (bedrijfsmatig)huur-, arbeids- en consumentenrecht betreft, alsook voor duur- en dealerovereenkomsten.

Onze aanpak

Fase 1

Eerste gesprek

Heeft u een vraag, probleem of uitdaging? Wij staan voor u klaar met deskundig, juridisch advies. Bel ons voor een verkennend gesprek.

Fase 2

Strategie bepalen

Uw einddoel is ons uitgangspunt. Haalbaarheid is een vereiste. Samen bepalen wij uw strategie om tot het beste resultaat te komen.

Fase 3

Actie

Een goed contract of een gewonnen procedure vereist kennis. Samen met u zetten wij de stappen die nodig zijn om uw doel te bereiken. Wij staan al in de startblokken!

Fase 4

Evaluatie

Hoe ervaart u onze samenwerking? Dit willen we graag weten om u, nu én in de toekomst, de allerbeste service en dienstverlening te bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel Ruud Jacobs Mail Ruud Jacobs
Onze referenties